230320 / News

#STAYATHOME

Haluan kantaa sosiaalisen vastuun yrittäjänä ja SULJEN LIIKKEENI Kämp Galleriassa toistaiseksi maanantaista 23.3.2020 alkaen. Palvelemme sinua kuitenkin 24/7 ja näät lähes koko valikoimamme Farfetchin kautta!

Tarvitsen sinun tukeasi, jotta My o My pysyy hengissä!

Nyt on hyvä aika päivittää kevään ja kesän vaatekaappi kuntoon. Voit tutustua lähes koko valikoimaamme Farfetchin kautta. Meillä on siellä yli 250 kevään uutta mallia. Pääset sinne painamalla SHOP WOMEN -linkkiä sivun yläpalkissa tai seuraavan linkin kautta:

https://www.farfetch.com/fi/shopping/women/my-o-my/items.aspx

Sinun kannattaa kuitenkin ostaa tuotteet meiltä suoraan laskulla. Näin rahaa jää enemmän koti-Suomeen! Tämäkin asia on hyvä ottaa huomioon etenkin tällaisessa kriisitilanteessa!

Palvelemme sinua:

- Farfetchin - puhelimen (010 4 233 733) - Whatsappin (Pauliina / 040-7750770) - Facebookin ja - Instagramin @myomystore avustuksella.

Olen itse töissä päivittäin, joten ole ihmeessä yhteydessä, jos haluat vaikka maksutta kotisovitukseen jotakin. Pääkaupunkiseudulla toimitan kaikki sovitettavat tuotteet ja ostokset itse autolla perille. Annan mielelläni lisätietoja tuotteista.

Myyn myös lahjakortteja sähköpostilla (pauliina (@) myomy.fi)!

Pidetään toisistamme huolta!

Terveisin,

Yrittäjä Pauliina Louhiluoto

 


– My o My